ÖFK:s spontanfotboll tilldelas vinstsumman från månadens tränare

Magnus Powell röstades fram som månadens tränare i april. Priset gick till den tränare som gjort bäst sportsliga avtryck från den gångna månaden. Vinsten blev en prissumma på 10.000 kronor från elitfotbollens huvudsponsor att skänka till ett av klubbens samhällsengagemang. Det står nu klart att Powell tilldelar ÖFK:s spontanfotboll prissumman.

Under våren inledde ÖFK projektet spontanfotboll genom ungdomssektionen. Syftet med spontanfotbollen är att skapa en plats där barn och ungdomar rör på sig och har roligt tillsammans under ordnade former. Alla är välkomna och alla spelar efter sina egna förutsättningar och enas i glädje och kärlek till sporten fotboll.

Som tidigare nämnt utnämndes ÖFK:s huvudtränare Magnus Powell priset som månadens tränare för april månad. Vinstsumman på 10.000 kronor tilldelar Powell till spontanfotbollen.

Björn Gidlund, ansvarig för spontanfotbollen i ungdomssektionen berättar att satsningen har fyllt ett stort behov, och att det varit långt över förväntan i deltagandet.

-Jag är oerhört tacksam för att Magnus vill uppmärksamma spontanfotbollen. Det betyder väldigt mycket och nu kan vi utveckla projektet vidare för att ta det till nästa nivå, säger Björn Gidlund.

Vill du också delta på ÖFK:s spontanfotboll? Läs info nedan.
Tid: Lördagar 17:30 – 20:00
Var: ÖP-Hallen
Anmälan: Bara att dyka upp som du är. (Fotbollskor och benskydd ett krav dock)

Dela artikel