Östersunds FK arbetsbefriar Amir Azrafshan

Det har som vi alla vet varit en tung period för ÖFK med många utmaningar. Även om truppen under Amirs ledning gjort sitt yttersta så har vi inte lyckats få resultaten med oss. Det finns inga enkla beslut att fatta i den situation ÖFK befinner sig i, men styrelsen och klubbledningen har beslutat att tillsätta en ny huvudtränare för resterande del av säsongen för att på så sätt få en ytterligare vitamininjektion.

För att lämna utrymme för nya perspektiv så har ÖFK också valt att arbetsbefria Amir Azrafshan fram till årsskiftet. 

-Alla i och runt ÖFK vet hur betydelsefull Amir varit för att hålla ihop laget och arbeta för att tillsammans med spelare och ledare göra det absolut bästa utifrån givna förutsättningar både föregående säsong och denna. ÖFK har nu valt att arbetsbefria Amir fram till årsskiftet för att lämna utrymme för nya perspektiv. Klubben vill tacka honom för det hårda arbete som han har lagt ned. Även om det för mig känns som en självklarhet vill jag också passa på att säga att klubben och Amir är överens om att vi även fortsättningsvis agerar för lagets skull. Det har som vi alla vet varit en tung period för ÖFK med stora utmaningar som vi nu ser olika tecken att vara på väg ur. Vi ser fram emot att skapa nya minnen för vår fantastiska klubb säger Adil Kizil, sportchef i ÖFK

Resterande delar av tränarstaben förblir oförändrad vilket möjliggör fortsatt kontinuitet och kunskapsöverföring. Den lösning vi nu har kommer vi inom kort presentera i form utav en ny huvudtränare för Östersunds FK.

För mer information, kontakta sportchef Adil Kizil
073-543 4563

Dela artikel