Östersunds FK bärgade en poäng mot Akropolis

Det blev en stark öppning i högt tempo med ett taggat ÖFK som gick för seger. Ett jämnt spel under större delen av första halvlek innan vila.

Öppningen i andra innebar att i 46:e minuten sätter dock nummer 11, Mattias Bouvin i Akropolis 1–0.

Ett långt tag såg det ut som om Akropolis skulle få med sig tre pinnar hem men Jerell Sellars får tag i bollen och dribblar sig fram för att avsluta bakom Akropolis Simon Lundgren i slutminuten.

Ett mycket viktigt mål. Matchen slutar 1–1 och ÖFKs avancemang lever i allra högsta grad. Fortsättningen i gruppspelet i Svenska cupen sker på söndag för ÖFK som då tar sig an Mjällby borta. För att säkra gruppsegern behövs tre poäng, vilket vi såklart går för.

ÖFK har nu allt i sina egna händer och går för avancemang, något annat finns inte.