Så här laddar ÖFK upp inför säsongen 2020

Planeringen för ÖFK:s försäsong pågår för fullt. Planeringen är inriktad på att ÖFK ska spela i Allsvenskan och redan nu finns flera träningsmatcher inplanerade. I ÖFK:s första match 2020 möter vi GIF Sundsvall på bortaplan 25 januari. Dessutom är en match mot Rosenborg inplanerad strax före Allsvenskans start.

Planeringen för den sportsliga delen pågår för fullt och nu är de första träningsmatcherna spikade. Lördag 25 januari spelar ÖFK sin första träningsmatch för 2020 på bortaplan mot GIF Sundsvall inomhus i Nordichallen.

Ett träningsläger är inplanerat 1-10 februari, just nu oklart var det träningslägret kommer att genomföras. I samband med det träningslägret kommer 2-3 matcher att spelas.

Söndag 16 februari är det dags för den första träningsmatchen på hemmaplan mot Levanger på Jämtkraft Arena.

De tre matcherna i Svenska Cupen spelas söndag 23 februari klockan 16.30 borta mot Eskilsminne (Helsingborg), lördag 29 februari klockan 14.30 hemma på Jämtkraft Arena mot GAIS och avslutar borta mot BK Häcken söndag 8 mars 14.30.

ÖFK har också planerat en träningsmatch borta mot Rosenborg i Trondheim 29 eller 30:e mars och sedan är det dags för premiär i Allsvenskan 4-5 april.

Planeringen för ÖFK:s kommande säsong pågår alltså för fullt. ÖFK:s överklagan till Svenska Fotbollförbundet när det gäller Elitlicensen, är inlämnad och förhoppningen är att vi ska få ett positivt besked angående elitlicens före julhelgen.

Dela artikel