Sammanfattning MFF vs ÖFK

Tredje omgången i Allsvenskan, och Malmö på bortaplan.
Ett defensivt ÖFK , med fembackslinje mot offensivt Malmö som väntat  från start, ett högt pressande och bollskickligt MFF med större delen av första halvlek på ÖFK´s halva. Men också med ett bra försvarsspel från ÖFK.

Så var matchbilden i första halvlek med ett par vassa målchanser för MFF, och en välspelande Aly Keita, medan ÖFK stod för ett par kontringar, kontringar när ÖFK vann boll och spelade sig ur situationen.
Halvtidsvila och mållöst, 0–0.

Andra halvlek och mer offensivt bjöds det på från ÖFK, som gör en mycket bra andra halvlek.
Direkt efter ett omdiskuterat domslut när ÖFK får ett mål bortdömt vid en hörna, gör MFF ett snabbt uppspel, och mål för MFF och 1–0.
ÖFK fortsätter dock med sitt spel, jagar och till slut får de utdelning när Ronald Mukiibi nickar in 1–1.

Aly Keita, visar än en gång hög kvalité, och varför han är en av allsvenskans bästa målvakter. Slutresultatet i en mycket spännande tillställning, 1-1.