Image

team 12-17

 
 

Mobiliserings-logo_2018-webb[35207]

Team 12-17 2021

Ett samarbete mellan Östersunds FK, Jämtkraft och Region Jämtland Härjedalen – Mobilisering mot droger.

ÖFK Team 12-17 är en klubb där Du som är mellan 12 och 17 år erhåller fritt inträde, ståplats, på samtliga ÖFKs hemmamatcher i Allsvenskan 2021 förutsatt att Du förbinder dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 31 december. Du skriver på ett avtal där du bekräftar detta. Avtalet gäller för ett år i taget och du måste själv återanmäla dig varje år om du vill fortsätta att vara med. Det år du fyller 18 år är du för gammal för Team 12-17. 

Anmälan för 2021 har ej öppnat än. Vi återkommer inom kort med besked.

När anmälan blivit godkänd och registrerad är det dags för kontraktsskrivning tillsammans med en förälder.

Det går inte att skicka via ombud eller liknande. Vi är noga med att projektet är seriöst och föräldrarna har ett ansvar i att kolla att ungdomarna håller sin del av avtalet, d v s att vara helt drog- och alkoholfri från det att avtalet tecknas, 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan året ut.

– Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom ÖFK Team 12-17. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt – i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

– Ambassadörer för ÖFK Team 12-17 är två spelare i ÖFK. Det är i första hand dessa som skriver under ”kontraktet” tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

ÖFK förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar till en plats på Norra stå under ÖFKs samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2021.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på abuse@ostersundsfk.se

Välkommen till ÖFK Team 12-17
Hälsar Östersunds FK