Succé för nattfotboll med Hej Främling och ÖFK

Vet du inte vad du ska göra på lördagskvällarna? Vi har svaret, häng med på nattfotboll med ÖFK och Hej Främling. Vi har nu kört några kvällar och det har varit succé, mängder av ungdomar och även äldre har spelat spontanfotboll på Jämtkraft Arena.

När solen börjar dala ner bakom fjällen börjar folk närma sig Jämtkraft Arena denna kväll. Cykel efter cykel dyker upp, några går andra kommer med bil. Men alla har de gemensamt att de vill spela fotboll och varför inte göra det en lördagskväll efter 22.00?

Initiativet till nattfotbollen kom från ÖFK och Hej Främling. Varför inte göra något roligt istället för att hänga på krogen?

-Jätteroligt att se alla som kommit hit, säger Joakim Semb i ÖFK som håller i spontanfotbollen på Jämtkraft Arenas B-plan. Ikväll var vi närmare 15 personer som spelade fotboll på småmål mellan 22.00 och midnatt. Vilket engagemang, utbrister Joakim.

Nattfotbollen är självklart gratis, du behöver inte anmäla dig i förhand utan det är bara att dyka upp på plats och njuta av plastgräset.

-Evenemanget är drogfritt och öppen för alla, det är ett alternativ för de som inte vill gå på krogen eller de som vill sitta hemma och äta chips. Här rör vi på oss och har roligt tillsammans, säger Joakim Semb.

Nästa gång det är nattfotboll är nu på lördag 6 juli klockan 22.00 på Jämtkraft Arena.

Ö

Dela artikel