Supporterinformation inför matchen mot Varbergs BoIS

Söndagen den 2 maj klockan 15:00 spelar Östersunds FK mot Varbergs BoIS i Allsvenskans fjärde omgång. Totalt åtta personer kommer få chans att närvara på hemmamatchen. Nedan följer upplägg för utlottning av platserna. För att få delta i utlottningen behöver du ha tecknat ett säsongskort innan klockan 13:00 fredagen den 30 april. Utlottningen sker klockan 14:00 och meddelas via epost och telefon.

Upplägg för lottning bland säsongskortsinnehavare

Varje säsongskortsinnehavare som lottas fram tilldelas 2 biljetter. Personen som tilldelas biljett får ta med en vän/familjemedlem som också är innehavare av säsongskort 2021. Oavsett vilket säsongskort man har kommer man att likställas i utlottningen. De säsongskort som tidigare bekräftat närvaro i en tidigare match kommer ej att kunna dras i kommande utlottningar under säsongen 2021 när åtta personer tillåts.

När biljett tilldelats för en match kommer personen inte att delta i kommande utlottningar av biljetter såvida inte personen meddelar att den inte har möjlighet att närvara till matchen och därmed inte har tilldelats biljett. Bekräftande av närvaro eller icke närvaro ska vara Östersunds FK tillhanda senast 18:00 fredagen den 30 april 2021 inför matchen mot Varbergs BoIS i Allsvenskan. Om svar ej meddelas innan denna tid går platsen över till ett annat säsongskortsnummer. Bekräftandet ska skickas till info@ostersundsfk.se där förnamn, efternamn, säsongskortsnummer och vem man önskar ta med som också är säsongskortsinnehavare nämns.

Dela artikel