Tack för ett gemensamt engagemang med insamlingen till Värmestugan

Tillsammans har spelare, personal och ni supportrar hjälpt till att samla in kläder för Värmestugan som kommer väl till användning under årets kallare månader för behövande.

Till Värmestugan kommer människor i olika livssituationer. Hos dem kan man bland annat värma sig, få frukost och lunch, ta en dusch, tvätta sina kläder. Men framförallt får man ta del av det mänskliga mötet i form av gemenskap, samtal, mänsklig värme och omsorg.

Värmestugan har ett fantastiskt arbete som vi är stolta över att kunna bidra till som klubb. Tillsammans kan vi göra något och vi ser fram emot att fortsätta kunna hjälpa dem som behöver det mest.

-De som kommer till oss är en väldigt blandad skara. Allt från folk som är aktiva i ett missbruk, personer som tagit sig ur ett missbruk och folk som lider av psykiskt ohälsa. Personer som känner en ensamhet och kanske inte har ett sammanhang där man får ta del av den sociala biten har hos oss en viktig knytpunk, säger Danielle Gyllenpalm, församlingsassistent på Värmestugan.

Vill ni läsa mer om Värmestugans arbete så kan ni göra det här

Stort tack till samtligas bidragande!

Dela artikel