Taggat ÖFK mot FC Rostov

ÖFK`s första match för säsongen 2021 mot FK Rostov i Marbella inleddes starkt av ett taggat ÖFK.

Ett  ÖFK  som sökte ett snabbt ledningsmål. I 14:e minuten var det nära när Malcolm Stolt klev fram med matchens dittills vassaste målchans. Men det blev Rostov som i 27:e minuten tog ledningen med matchens första mål då ÖFK fick en straff emot sig.

ÖFK stod upp bra mot det på pappret hårda motståndet och Rostov bjöd inte på några vassare målchanser resten av en fortsatt jämn första halvlek.
Halvtidsvilan innebar 1-0 till Rostov.

Andra halvlek, hade ÖFK bollinnehavet till stora delar, och var nära kvittering i 53 :e minuten då ÖFK vaket snodde bollen efter att Rostovs målvakt fumlade med sitt utkast. ÖFK hade fortsatt stort bollinnehav stora delar av andra halvlek. Vänskapsmatchen Mot FK Rostov slutade med 1-0 till FK Rostov. Sammantaget genomför ÖFK en klart godkänd insats, där målchanser i andra halvlek inte saknades. Nu blickar vi fram emot nästa träningsmatch i Spanien.