TV: Norrländska spelare fick avsluta säsongen med ÖFK

Det var sex nöjda norrländska spelare som fått träna med Östersunds FK under veckan.

– Det har varit jätteroligt. Men jag hade hoppats att jag skulle visa lite mer, sa John Eriksson från Alsen.

Förutom John Eriksson (född 1997), har även Piteå IF:s Gustav Nordh (född 2000), Bodens BK:s Jonatan Wikström, (född 1999), IFK Timrås Oskar Nordlund (född 1993) samt IFK Luleås Isak Abrahamsson (född 2000) och Islam Burman (född 1999) tränat med klubben.

Alla var överens om att allt får lite fortare än man är van vid.

– Det gäller att bli lite snabbare i tanken. Man måste hela tiden vara på tå på ett annat sätt än man är van vid, sa John Eriksson.

John Eriksson kommer nu också att åka till Umeå för att provspela med Team TG.

25-årige Oskar Nordlund, som öste in mål för Timrå i division 2, hade lite problem med en annorlunda skada mitt i sin träningsvecka med ÖFK.

– Ja, jag gjorde illa mig på stortån och nageln gick in i tån. Efter att jag åkte iväg och drog bort den har det funkat bättre. Onsdagen blev det inte så bra träning på grund av det, men annars har det känts rätt bra. Fysiskt så klarar jag mig bra och skillnaden är ju att det går lite fortare. Men det tror jag skulle funka, sa Oskar Nordlund.

Under sista träningen för säsongen bjöd Brian Wake på en hel del tävlingar. Men som vanligt när ett gäng med vinnarskallar ska tävla så fick Wake hett om öronen då reglerna inte var solklara.

Man lyckades i alla fall genomföra sista träningen utan bråk, även om det var livliga diskussioner om vem som egentligen vann.

Dela artikel