Adidas skriver nytt storavtal med ÖFK – fyra nya år

Adidas är en av ÖFK:s största och mest trogna sponsorer och har funnits med ända sedan tiden i division 2. Nu förlänger Adidas det avtal som de har med ÖFK i ytterligare fyra år.

-Vi har har jobbat med ÖFK i 13 år nu och vill fortsätta göra det, säger Lars Blomqvist, Head of Nordic Team Manager på Adidas i Sverige.

Adidas är leverantör och samarbetspartner till många svenska fotbollsklubbar, i Allsvenskan är det GIF Sundsvall och Djurgården och ÖFK som tränar och spelar i Adidas utrustning. På Damsidan är det svenska mästarinnorna Piteå och Djurgårdens damer som samarbetar med Adidas.

-Det kändes självklart att vi skulle fortsätta att samarbeta med ÖFK även i framtiden, nu har vi tecknat ett avtal som göra att vi fortsätter vårt samarbete ytterligare fyra år, säger Lars Blomqvist.

-ÖFK är ett spännande allsvenskt lag som spelar en attraktiv fotboll och har gjort det under en längre tid, förklarar Las Blomqvist på Adidas.

Från ÖFK:s sida var det lika självklart att fortsätta samarbetet med Adidas.

-Ett viktigt steg för vår framtida satsning inom elitfotbollen är en stark långsiktig partner som ligger i framkant när det gäller utrustning i och runt fotbollen. För oss finns ingen bättre partner än Adidas och att vi nu tillsammans åtar oss att jobba parallellt i ytterligare fyra år känns roligt och inspirerande, säger Martin Johansson, vd för Östersunds FK.

Dela artikel