Allt du behöver veta inför ÖFK-Halmstad på lördag

Äntligen dags för tävlingsmatch på Jämtkraft Arena när ÖFK tar emot Halmstad BK i första gruppspelsmatchen i Svenka Cupen. 

Entréer öppnar: 15.00 och avspark för matchen är klockan 16.00 på lördag.

All publik går in genom vändkorsen på Östra läktaren. Det är onumrerade sittplats på ÖSTRA LÄKTAREN som gäller denna match. 

 Vill man stå med FALKARNA kommer har de en tilldelad sektion på VÄSTRA LÄKTAREN. OBSERVERA att man enbart får vara på VÄSTRA LÄKTAREN om ska stå i klacken med FALKARNA. 

Vi förespråkar förköp, gör ditt köp via ostersundsfk.ebiljett.nu eller i ÖFK-shopen på Storgatan 26. Man kan även köpa biljetter på plats. Försäljningen öppnar 15.00 på Jämtkraft Arena. 

KOM IHÅG att Jämtkraft Arena är kontantfritt, det är kort eller swish som gäller för biljettköp, kioskerna och souvenirshoppen.

Det är enbart kiosker på ÖSTRA LÄKTAREN som är öppet, vi serverar korv, hamburgare, kaffe, dricka och mycket annat. Givetvis är souvenirshoppen öppen, så passa på att klä dig snyggt i ÖFK-souvenirer.

Biljettpriser 

18 år & uppåt: onumrerad sittplats på ÖSTRA läktaren: 150kr 

0-17 år onumrerad Sittplats ÖSTRA går in gratis. (Dock ska samtliga på arenan ha en biljett. Hämta ut din biljett i ÖFK-shopen i förväg, men det går även bra på Jämtkraft Arena när biljettförsäljningen öppnar 15.00.

Klackbiljett FALKARNA: 50 kronor mot uppvisande att man är medlem i FALKARNA. (alla under 18 år gratis) 

Att tänka på: Det kan vara halt på parkeringar, i och runt om arenaområdet, se till att vara försiktiga.

Parkering är Gratis: Citytvätten bjuder på detta. 

P.S. Glöm inte halsduken, vi sjunger upp som vanligt till Rött & Svart Pumpar Hjärtat innan avspark! 

Varmt välkomna! 

Dela artikel