Biljettsläpp för Allsvenskans två sista hemmamatcher

Idag klockan 12:00 släpps biljetterna inför matcherna mot Mjällby AIF den 22 november och Degerfors IF den 4 december. Inför dessa matcher släpper vi nu samtliga biljetter för 50 kr styck, oavsett vart på arenan ni sitter. Tillsammans fyller vi arenan och stöttar vårt lag de sista hemmamatcherna, och laddar för ytterligare ett år i elitfotbollen 2022. Vi erbjuder biljettpris på de båda matcherna till minimum 50 kr, eller en högre frivillig summa. Vill man betala mer för att stötta ÖFK mot Allsvenskan så tar vi tacksamt emot det. A-laget, klubben och föreningen har ett oerhört tufft år bakom sig, men framtiden för sig. Vill ni betala mer så kan ni bidra med valfritt belopp till Swish numret 123 515 03 05.

ostersundsfk.ebiljett.nu och i ÖFK-Butiken startar försäljningen för de två kommande hemmamatcherna klockan 12:00 idag torsdag.

Precis som föregående match gäller nu också säsongskort för inpasseringen på Jämtkraft Arena. Om ni inte hämtat ut ert kort än, vänligen besök ÖFK-Butiken på Storgatan 26 i Östersund för att hämta ut ert plastkort. Har du ett gammalt säsongskort som gällde för 2020 men inte köpt ett nytt säsongskort för 2021 behöver du köpa ett nytt säsongskort med plats för den aktuella säsongen. Om ditt kort är skadat kan du behöva besöka ÖFK-Butiken för att införskaffa ett nytt plastkort.

Tänk på att det alltid är billigare att förköpa biljetter till matchen istället för på Jämtkraft Arena. Säkra din biljett för matchen redan idag och hjälp till att fylla hela arenan!

Östersunds FK rekommenderar dig att enbart besöka våra evenemang om du är fullt frisk. Ovaccinerade bör undvika stora evenemang för att skapa så trygga tillställningar som möjligt utifrån Coronaviruset, COVID-19 pandemin som råder. 

Dela artikel