Emma Arnesson – stipendiat till minnet av Ebba

På söndag vid årsdagen för terrordådet på Drottninggatan, kommer Ebbas Minnesfond tillsammans med ÖFK dela ut ett stipendium från Stiftelsen Svensk Hjärtan. Stipendiet går till Emma Arnesson.Stiftelsen Svenska Hjärtan

Stiftelsen Svenska Hjärtan – till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund, har initierats av Ebbas pappa. Stiftelsen vill uppmuntra barn, ungdomar, lärare och ledare att skapa en bättre vardag för många, inte minst de som behandlas illa med mobbing, både fysiskt och psykiskt. 

ÖFK har tidigare utlyst samarbetet med stiftelsen och uppmanat till att nominera personer som gjort gott och bidragit till en bättre vardag, utifrån alla nomineringar har vi valt en kandidat som på ett fantastiskt sätt passar in.

Vi väljer att låta nomineringsorden tala för sig själv:

”Emma Arnesson – en fantastisk vän och människa som var med och startade ”Hej Främling”, är det någon som är värd att bli uppmärksammad för gott hjärta är det hon”

Jobbet Emma lagt ner, under lång tid, med Hej Främling – är ett arbete som gett samhällseffekter i och runt Östersund utan like. Sättet att behandla medmänniskor på är klanderfritt och om fler vore som Emma skulle vi säkerligen ha ett bättre Samhälle.

Stipendiet kommer delas ut i paus under matchen mellan ÖFK och Falkenberg 7 april på Jämtkraft Arena.

Dela artikel