Ludvig Fritzson lämnar Östersunds FK

När spelarna återvänder efter ledigheten kommer Ludvig Fritzson lämna efter sex år i den jämtländska klubben. Fritzson kommer fortsätta sin fotbollskarriär i Stockholmsklubben Brommapojkarna. 

Ludvig anslöt till ÖFK i början på 2017 från Degerfors IF. Under sin tid i staden har han hunnit med allt från att ta ett Cupguld till att spela i UEFA:s Europa League. Under längre tid har han varit en självklar spelare i den rödsvarta elvan, och var dessutom en oerhört viktig pusselbit under den senaste säsongen.

-Jag har haft en väldigt fin tid i ÖFK och Östersund där jag varit med om oerhört mycket. Jag har spelat sex år med Jämtkraft Arena som min hemmaplan, och tiden här uppe kommer jag alltid bära med mig. Det var ett tufft beslut att ta, men jag kände att det var läge att testa på något nytt. Jag vill tacka alla som stöttat oss genom åren, och speciellt de gångerna det varit som svårast. Att vi tillsammans gjorde allt under hösten som var möjligt och klarade oss kvar är något som aldrig kommer glömmas, och jag vill rikta både ett tack till klubben, men också ett stort lycka till i fortsättningen, säger Ludvig Fritzson som nu lämnar Östersunds FK

Vi önskar Ludvig Fritzson ett stort lycka till i sin fortsätta karriär.

Dela artikel