ÖFK investerar i digitalt kommunikationsverktyg

ÖFK har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för sina partners och vässa kommunikationen gentemot sponsorer ifrån klubben. De förutsättningar som pandemin har fört med sig under pågående säsong har gjort beslutet att göra en investering för sina partners lätt.  

Med hjälp av ÖFKs partner-app vill vi ge er ett större värde tillbaka på ert partnerskap. Där kommer ditt och övriga partnerföretag lägga ut erbjudanden till varandra och även till våra supportrar. Ni kommer även att få skapa digitala visitkort, en kort företagspresentation samt berätta varför ni stödjer ÖFK.

”Vi försöker alltid att utveckla och förbättra förutsättningarna för våra sponsorer och partners till Östersunds FK. Engagemanget för fotbollen i Jämtland och framförallt ÖFK är något som ska fortsätta hålla den höga nivån den har. Samhället och framförallt idrotten har fått anpassa sig till nya riktlinjer. Vi har hittat nya vägar att genomföra projekt och evenemang, och nu ska vi tillsammans öka samarbetet mellan oss och de som stöttar Östersunds FK, säger Michael Schahine, VD ÖFK.  

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen är på stark frammarsch och arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna. 

– Vi är jätteglada för förtroendet ifrån ÖFK, som har en ambition att tillhöra toppen av svensk fotboll både på och utanför arenan. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa klubben utveckla sitt kommersiella erbjudande och sin kommunikation. Effekterna av Corona har tydliggjort hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt ÖFK, nu tar initiativ för att göra det, säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna till Never Offside.    

Appen kommer att introduceras för partners i samband med ett digitalt partnermöte och därefter sätter arbetet igång med att säkerställa att alla företagspresentationer och exklusiva erbjudanden kommer på plats på så kort tid som möjligt. Utöver bättre förutsättningar för partners att göra affärer inom nätverket så får klubben genom appen en ny exklusiv kommunikationskanal och ett nytt administrationsverktyg för partner-events.

David Lidström Hultén, IT och Webbansvarig på Östersunds FK; ”Tillsammans kommer vi sätta en ny standard på kommunikationen gentemot våra partners. Med vårt partnerverktyg kommer vi kunna erbjuda nya möjligheter för affärer, marknadsföring och information till de som är med och bygger ÖFK. Genom partner-appen kommer ni även att få exklusiva partnerrelaterade nyheter om sponsring, vår ungdomsverksamhet, den sportliga verksamheten, samt matchevenemang. I dagens samhälle och sponsringslandskap är tydlig och snabb kommunikation viktigt. Det är vår förhoppning att med hjälp av Score bli både snabbare och mer informativa om det som händer i vår fina klubb. ”

Du som är partner till oss kan redan nu ladda ner Score applikationen där appar finns och logga in med uppgifterna du fått på mejl från info@score.se.

Dela artikel