ÖFK och Per Joar Hansen går skilda vägar

Per Joar Hansen som kom in den 3 september och tog över tränarrollen kommer att avsluta sitt avtal med klubben som planerat då det går ut vid årsskiftet.

ÖFK har haft en dialog med tränaren Per Joar Hansen och är överens om att gå skilda vägar. 

– Dialogen med klubben har varit bra men vi är överens om att det bästa är att gå skilda vägar för båda parter, det har varit en bra tid här och vi har jobbat stenhårt för att säkra kontraktet. Nu hoppas jag att samhället sluter upp kring ÖFK framåt, det är oerhört viktigt för elitfotbollen i länet, säger han. 

– Per Joar kom in med god energi och har varit professionell under sin tid här. Han har jobbat enormt hårt för klubbens bästa både på och utanför planen. Vi vill tacka honom för hans tid här och önska honom lycka till i framtiden, säger sportchefen Adil Kizil.

Det pågår sedan en tid tillbaka ett arbete för att få en huvudtränare på plats.

-Vi tittar på några intressanta namn, och har kommit en bit på vägen men har inget klart besked om vem just nu, säger Sportchefen Adil Kizil.

Klubben har även valt att inte nyttja optionen i avtalet med assisterande tränare Jussi Kontinen vars avtal går ut vid årsskiftet. Vi vill tacka honom för det hårda arbete han lagt ned och vad han bidragit med.

För mer information 
Kontakt: Adil Kizil
073-543 45 63

Dela artikel