ÖFK:s styrelseledamot Robert Sundqvist har avlidit

ÖFK:s styrelseledamot Robert Sundqvist har tragiskt avlidit i en trafikolycka under fredagen. I samma olycka skadades ÖFK:s akademichef Stefan Lundin allvarligt. Stefan är förd till Akademiska sjukhuset i Uppsala för behandling.

-Det här är en fruktansvärd olycka och i dagsläget går våra tankar till Roberts familj och Stefans familj. Robert har under en lång tid jobbat hårt inom ÖFK och det är med stor sorg som vi konstaterar att han inte längre finns bland oss, säger ÖFK:s vd Michael Schahine i en kommentar.

ÖFK kommer att hedra avlidne Robert Sundqvist genom att bära sorgband i matchen mot Malmö FF i morgon söndag.

-Robert har jobbat hårt under en lång tid för att starta upp vår Akademi på nytt. Hans engagemang för ÖFK och fotbollen har varit enormt stort och vi kommer att sakna Robert både som människa, som ledare och styrelseledamot, säger Mathias Rasteby, ordförande i Östersunds FK.

Stefan Lundin startade sitt jobb som akademichef i ÖFK för en vecka sedan. 

Vi ber er att respektera att familjerna behöver tid just nu att bearbeta sorgen och därför ber vi er att inte kontakta dem direkt. All kommunikation runt den tragiska olyckan sker via ÖFK:s vd Michael Schahine, 070-295 45 26.

Dela artikel