Östersunds Fotbollsklubb Elitfotboll AB styrelse utökas med advokat Tom Pripp

Nu kompletterar vi Östersunds Fotboll Elitfotboll AB:s styrelse med kompetens inom affärsjuridik och bolagsstyrning. Tom har mångårig erfarenhet av såväl företagsjuridik som styrelsearbete. Föreningsstyrelsen har beslutat att välja in Tom Pripp till Elitfotbolls styrelse. 

-Vi är mycket glada att få presentera Tom Pripp som ny ledamot, säger Maria Wilén, ordförande i Östersunds Fotbollsklubb Elitfotboll AB

ÖFK är övertygade om att Tom kommer att tillföra Elitfotboll kunskap och stabilitet med sin mångåriga erfarenhet inom sitt yrke. Tom kommer att ansvara för den juridiska kompetensen inom styrelsen. 

-Jag blev lite överraskad när jag fick frågan om att ingå i styrelsen i ÖFK men jag jobbar med företagsjuridik i mitt yrke som advokat och hoppas att kunna bidra med min erfarenhet till styrelsen i Elitfotboll AB. Det är viktigt under rådande omständigheter att fokus läggs på affärsmässigheten för att skapa stabilitet för  idrottsverksamheten.

Tom Pripp sitter, sedan tidigare, i en mängd olika bolagsstyrelser men har ingen större erfarenhet av elitfotboll.

-Jag kan inte gå någonstans i Östersund utan att det pratas fotboll och mitt intresse för att Östersund ska må bra är stort, därför känns det som en härlig utmaning att hjälpa ÖFK framöver, säger Tom Pripp. 

Enligt ÖFK:s stadgar väljer Östersunds Fotbollsklubbs föreningsstyrelse in vilka som ska sitta i styrelsen för Elitfotboll AB och en enig styrelse har nu valt in Tom Pripp.

 – Komplettering med kunskap rörande juridik är en oerhört viktig del i arbetet rörande struktur- och arbetsfördelning i Östersunds Elitfotboll styrelse säger Maria Wilén, ordförande i Östersunds Elitfotboll AB.  

Dela artikel