Östersunds Fotbollsklubb förbereder inför publik för säsongskortsinnehavare

I takt med att den Allsvenska säsongsen närmar sig vill vi understryka vårt arbete för att ha bästa förberedelse för publik när en eventuell öppning kan ske. Idag meddelar Östersunds FK att vi har 500 säsongskort kvar att sälja innan försäljningen av säsongskort stoppas. Detta innebär först till kvarn av de resterande korten.

Regeringen öppnade nyligen upp för fortsatta samtal gällande möjlighet att få ta in publik på arenorna genom en anpassad lagstiftning utifrån evenemangets typ. Svensk Elitfotboll lämnade in ett eget remissvar för att understryka Svenska Fotbollsförbundets uttalande om att fotbollen står enad i frågan om att den särbehandling gällande begränsningsförordningen. 

Från och med idag kommer försäljning av säsongskort att fokuseras på Jämtkraft Arenas två långsidor då Svensk Elitfotbolls öppningsplan till stor del är fokuserad på sittplatspublik. Östersunds FK kommer sälja 500 säsongskort till innan försäljningen stoppas. De som redan har en befintlig plats, köpt eller reserverad på Norra läktaren eller Södra läktaren kommer vid en eventuell öppning att omplaceras på långsidor, alternativt få ersättning enligt våra biljettvillkor. 

Vid en eventuell öppning för publik kommer våra säsongskortsinnehavare prioriteras vid inträde. Utifrån den öppningsplan som Svensk Elitfotboll har redovisat kommer Jämtkraft Arena att inneha en anpassad publikkapacitet beroende på vilken skyddsnivå som är aktuell. Mer information om Svensk Elitfobolls öppningsplan går att läsa på följande länk.

– Vi längtar efter att fotbollen och hela samhället ska återgå till en viss normalitet. Publiken och supportrarna är saknade vid varje träningspass, vid varje match och vid varje slutsignal när vi firar en vinst tillsammans. Vi har förhoppningar att snart få välkomna publiken tillbaka och framförallt våra innehavare av säsongskort, säger Michael Schahine. 

Säkra ditt säsongskort för 2021 redan idag här!


Dela artikel