Allt du behöver veta om du besöker Jämtkraft Arena på söndag

I morgon är det äntligen dags för hemmapremiär i årets Allsvenska mot Falkenbergs FF. Nedan följer info för dig som besökare, har du inte skaffat biljett är det hög tid att göra det. Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa förköp än att köpa i biljettkassan på arenan (40 kronor dyrare att köpa på plats).

Du köper förköpsbiljett via ostersundsfk.ebiljett.nu eller i ÖFK-Shopen på Storgatan 26 (Öppettider i morgon söndag 11-14). Avspark för matchen är 15.00.

Parkering

Parkeringsytorna är öppna som vanligt vid Jämtkraft Arena och det kostar 20 kr att parkera. För er som tar bil till arenan kan det vara många bilar i omlopp kl 14.00, eftersom ett stort event avslutas på Östersund Arena då.  

Stadsbussarna

Väljer man inte att ta bilen till matchen är Stadsbussarna ett utmärkt alternativ. Fotbollsbussen avgår från Östersunds Centrum till Jämtkraft Arena 60 minuter & 40 minuter innan avspark och det är gratis att åka med fotbollsbussen. Efter avslutad match går fotbollsbussen 15 minuter & 35 minuter ner till Östersunds Centrum

Det går även att åka ordinarie linje till Jämtkraft Arena då åker man linje 2 eller Linje 14. Se tidtabell på www.stadsbussarna.se  30 kr vuxen (20 år & uppåt) 15 kr barn (7-19 år)

Entréer öppna:

  • Östra (10 vändkors)
  • Södra (1 vändkors)  (Falkenbergs supportrar) 
  • Västra (3 vändkors)

Matchprogram

Inför denna säsong har ÖFK beslutat att inte sälja några matchprogram, därför rekommenderar vi Er att ladda ner ÖFK-Live där appar finns för att få det senaste nytt inför matchen. Följ oss via sociala medier Facebook, Instagram & Twitter för att få det senaste nytt inför avspark även. 

Försäljningsställen

Vi kommer att ha nytt sortiment i våra försäljningsställen i form av. 

  • Ostfralla
  • Snackpot (även med veg .alternativ) 
  • Morotspåse
  • Mentosrulle
  • ÖFKs egna godispåse med idolkort
  • Ostbågar
  • Toast, endast i stora kiosken

Givetvis kommer det finnas korv & hamburgare till försäljning som vanligt också. 

ÖFK:s senaste nyförvärv

En annan nyhet är att vi kommer presentera vårt senaste nyförvärv inför avspark, den presentationen kommer ske 15 minuter innan avspark, så se till att vara på plats och ge hen ett otroligt välkomnade till ÖFK. 

Hyllningsapplåd

Inför avspark mellan 14.58-14.59 kommer vi hedra Robbie Stepney som tyvärr har lämnat oss. Där uppmanar vi alla att ställa sig upp och applådera när detta sker och visa vår fulla respekt för Robbie. 

Halvtidpaus

I morgon söndag vid årsdagen för terrordådet på Drottninggatan, kommer Ebbas Minnesfond tillsammans med ÖFK dela ut ett stipendium från Stiftelsen Svensk Hjärtan. Stiftelsen Svenska Hjärtan – till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund har initierats av Ebbas pappa. Stiftelsen vill uppmuntra barn, ungdomar, lärare och ledare att skapa en bättre vardag för många, inte minst de som behandlas illa med mobbing, både fysiskt och psykiskt. 

ÖFK har tidigare utlyst samarbetet med stiftelsen och uppmanat till att nominera personer som gjort gott och bidragit till en bättre vardag, utifrån alla nomineringar har vi valt en kandidat som på ett fantastiskt sätt passar in. Emma Arnesson från Hej Främling  kommer få ta emot detta pris. 

Kom ihåg att klä Er varmt och glöm inte halsduken vi sjunger upp som vanligt med Rött & Svart Pumpar Hjärtat vid inmarschen. 

Väl mött på Jämtkraft Arena 

Dela artikel