Medlemskap 2022 Östersunds Fotbollsklubb

Medlemskap för 2022 börjar säljas från och med tisdagen den 7:e december klockan 12:00 vid alternativen nedan. För 2022 finns det totalt 4st olika medlemskap som är utformade för att passa er medlemmar på bästa sätt.

Medlemskap 2022
Enskilt medlemskap 0-14 år - 250 SEK tecknas på denna länk
Enskilt medlemskap 15 år och uppåt - 350 SEK tecknas på denna länk
Familjemedlemskap - 600 SEK tecknas på denna länk
Ständigt medlemskap "Ständut" - 5 000 SEK tecknas på denna länk

I medlemskapet för 2022 ingår:

- Rösträtt på ÖFK:s årsmöte för verksamhetsåret 2022
- Förtur på biljettsläpp till utvalda matcher
- 10% rabatt på souvenirer i ÖFK Butiken
- Inbjudan till ÖFK:s medlemsträffar
- Rätten att köpa säsongskort till Allsvenska säsongen 2022

10% rabatt på souvenirer som medlem
När du tecknar medlemskap får du under hela medlemsåret 2022 10% rabatt när du handlar souvenirer i ÖFK-butiken.

Betalning
Tecknar du medlemskapet på nätet kan du välja att betala med faktura eller kontokort (möjligheten att betala med kontokort, swish eller faktura). I ÖFK-butiken kan du betala kontant, med kort, swish eller faktura.

För att teckna medlemskapet online krävs en email-adress. Har du ingen email-adress kan du endast teckna medlemskapet i vår butik.

Frågor eller funderingar
Finns det några oklarheter finns vi tillgängliga för att besvara frågor eller funderingar. Hör av er till info@ostersundsfk.se