Medlemskap 2020 Östersunds Fotbollsklubb

Klicka här för att teckna medlemskap för 2020: www.svenskalag.se

I medlemskapet för 2020 ingår:

- Rösträtt på ÖFK:s årsmöte för verksamhetsåret 2020
- Förtur på biljettsläpp till utvalda matcher
- 10% rabatt på souvenirer i ÖFK Butiken och på www.ofkbutiken.se
- Inbjudan till ÖFK:s medlemsträffar
- Rätten att köpa säsongskort till Allsvenska säsongen 2020

Priser:

Medlemskap 2020 - 200 SEK
Familjemedlemskap 2020 - 300 SEK (minst 3, max 7 personer på samma adress)

10% rabatt på souvenirer som medlem
När du tecknar medlemskap får du under hela medlemsåret 2020 10% rabatt när du handlar souvenirer i ÖFK-butiken och på www.ofkbutiken.se
För att nyttja rabatten på nätet använder du den rabattkod som du får i mailbekräftelsen när du tecknar ditt medlemskap.

Betalning
Tecknar du medlemskapet på nätet kan du välja att betala med faktura eller kontokort (möjligheten att betala med kontokort aktiveras 2019-11-15). I ÖFK-butiken kan du betala kontant, med kort, swish eller faktura.

För att teckna medlemskapet online krävs en email-adress. Har du ingen email-adress kan du endast teckna medlemskapet i vår butik.

Frågor eller funderingar
Finns det några oklarheter finns vi tillgängliga för att besvara frågor eller funderingar. Hör av er till info@ostersundsfk.se