Medlemskap 2021 Östersunds Fotbollsklubb

Klicka här för att teckna medlemskap för 2021: www.svenskalag.se

I medlemskapet för 2020 ingår:

- Rösträtt på ÖFK:s årsmöte för verksamhetsåret 2021
- Förtur på biljettsläpp till utvalda matcher
- 10% rabatt på souvenirer i ÖFK Butiken och på www.ofkbutiken.se
- Inbjudan till ÖFK:s medlemsträffar
- Rätten att köpa säsongskort till Allsvenska säsongen 2021

Priser:

Medlemskap 2020 - 250 SEK
Familjemedlemskap 2020 - 400 SEK (minst 3, max 7 personer på samma adress)

10% rabatt på souvenirer som medlem
När du tecknar medlemskap får du under hela medlemsåret 2021 10% rabatt när du handlar souvenirer i ÖFK-butiken och på www.ofkbutiken.se
För att nyttja rabatten på nätet använder du den rabattkod som du får i mailet med rabattkod som du får i början av 2021 när du tecknar ditt medlemskap.

Betalning
Tecknar du medlemskapet på nätet kan du välja att betala med faktura eller kontokort (möjligheten att betala med kontokort aktiveras inom kort). I ÖFK-butiken kan du betala kontant, med kort, swish eller faktura.

För att teckna medlemskapet online krävs en email-adress. Har du ingen email-adress kan du endast teckna medlemskapet i vår butik.

Frågor eller funderingar
Finns det några oklarheter finns vi tillgängliga för att besvara frågor eller funderingar. Hör av er till info@ostersundsfk.se