ÖFK:s överklagan inlämnad till Svenska Fotbollförbundet

Nu har Östersunds FK lämnat in en överklagan på Licensnämndens beslut, som kom förra veckan, och som innebär att ÖFK inte får någon elitlicens för 2020. Överklagan är inlämnad till överklagarnämnden och förhoppningen är att det kommer ett besked före jul.

Beskedet från Licensnämnden som kom förra veckan angående elitlicens för 2020 har alltså överklagas. ÖFK har skickat in en skriftlig redogörelse till överklagarnämnden och kommer också vid ett senare tillfälle komplettera med uppgifter angående ÖFK:s ekonomi.

-Vi är väldigt optimistiska och tror att den förtydligande information som vi lägger fram kommer att göra att överklagarnämnden kommer att bevilja oss elitlicens för 2020, säger Lennart Ivarsson, vd för ÖFK.

Försäljningen av aktier fortsätter och Lennart vädjar till allmänheten och sponsorer att fortsätta att stödja ÖFK i kampen om att få en elitlicens 2020 och därmed få uppleva toppfotboll i Allsvenskan nästa säsong.

-Alla kan hjälpa till även om det bara handlar om att skänka ett mindre belopp. Det finns enormt många människor där ute som vill stödja oss och vi är väldigt tacksamma för all hjälp och stöd vi kan få, menar Lennart Ivarsson.

Så här gör ni för att stödja ÖFK:

– Swiskkampanjen, swisha valfritt belopp till 123 003 77 47. Märk swishen med ”gåva”. Alla belopp är välkomna. Många bäckar små osv. Klicka här för att komma till kampanjen.

-Köp säsongskort för 2020 genom att gå in på denna länk. 

-Köp aktier i ÖFK, varje aktie kostar 2 000 kronor. Klicka här för att se hur du köper aktier!

Dela artikel