Östersunds FK startar upp nya lag för pojkar och flickor födda 2016/2017

Östersunds FK har beslutat sig för att förändra sitt upplägg gällande fotbollsskolan och kommer från och med sommaren 2023 att skapa träningsgrupper för barn födda 2016 och 2017. Detta kommer att ersätta den traditionella fotbollsskolan som föreningen tidigare har bedrivit men kommer bygga på liknande innehåll som passar 6–8 åringar.  

ÖFK har som ambition att starta ett nytt lag för flickor och ett lag för pojkar i respektive åldersgrupp, totalt 4 nya lag. Dessa lag kommer bygga på ideella ledare och föräldratränare. Känner man redan nu att man är villig att ta steget in som ledare redan nu så skicka ett mail till bjorn.gidlund@ofkakademi.se 

Verksamheten kommer bygga på lek med boll och enkla övningar. Det första tillfället, som är ett prova på tillfälle, äger rum den 11 juni och kommer att ledas av ungdomsspelare från ÖFK:s akademi tillsammans med ungdomsansvarig Björn Gidlund och ÖFK:s ordförande Bengt Olofsson. Under prova på tillfället kommer barnen och föräldrarna att registreras av ÖFK och därefter, via e-post få ytterligare information om fortsättning för våra nya lag.  

Tid: 11 juni, 13:15 – 14:15 
Plats: Jämtkraft Arena B-plan 
Anmälan: Ingen, alla i rätt åldersgrupp är välkomna. 

I samband med uppstarten bjuder ÖFK alla barn som kommer på en matchbiljett till matchen som spelas mellan Östersunds FK och Örgryte samma dag med start klockan 15:00. Föräldrar erbjuds att köpa matchbiljett för 75 kronor. Vi står sedan tillsammans och hejar fram ÖFK på den Södra läktaren. Vill man inte gå på matchen efteråt så är det såklart helt ok, då lämnar man bara arenan efter avslutad aktivitet. Samlings för uthämtning av barnens biljetter är utanför den vita biljettkuren på arenan.

Dela artikel