Träningar i ÖP-Hallen inleds stängda för allmänheten

Den 17 januari klockan 14:00 återsamlas truppen igen från ledigheten från vinteruppehållet, vilket är en liten förskjutning jämfört med det tidigare datumet som var den 14 januari. På dagen för återsamling inleder hela truppen och staben med att testa sig för Coronaviruset, COVID-19. När ett negativt test uppvisas för respektive spelare kan denna person inleda sin träning. 

Från och med tisdagen den 18 januari kommer spelarna att påbörja träningen i ÖP-hallen där det samtidigt kommer genomföras screening samt fysiska tester på hela laget. Utifrån hur smittspridningen ser ut i samhället har Östersunds FK tagit beslutet att inleda träningarna i ÖP-hallen stängda för allmänheten. Detta görs för att kunna kontrollera säkerheten för samtliga. Uppdateras lägesbilden kommer ny information att komma.

Ett begränsat antal mediarepresentanter kommer få närvara i ÖP-hallen efter att en anmälan har skickats in senast 24 timmar innan påbörjat träningspass. Anmälan ska göras till David Lidström Hultén, kommunikationsansvarig på Östersunds FK. Vi ber samtliga att respektera detta beslut då det är taget utifrån ett säkerhetsperspektiv. Vi hoppas inom kort kunna välkomna er supportrar på försäsongsträningen. 

Dela artikel