Försäljningen av aktier i ÖFK förlängs till april

Under hösten har det varit möjligt att köpa aktier i Östersunds FK, totalt har det kommit in cirka 7,2 miljoner kronor i externt aktiekapital. Nu förlängs täckningstiden för köp av aktier till 25 april 2020.

Det har varit en turbulent tid inom Östersunds FK där mycket har handlat om att fokusera på att få ordning på ekonomin inom föreningen. Nu har ÖFK fått elitlicens för att spela i Allsvenskan 2020 men arbetet med att få in mer pengar till föreningen fortsätter. 

Totalt har aktieförsäljningen i de båda emissionerna gett cirka 7,2 miljoner kronor men arbetet med att få in mer pengar fortsätter.

-Vi är otroligt glada över det stöd som vi har fått från både privatpersoner men också från företag som gått in och köpt aktier. Nu förlänger vi tiden för att köpa aktier till senare i vinter och därmed hoppas vi att ni fortsätter att köpa aktier i ÖFK, säger Lennart Ivarsson, vd i ÖFK. 

Stundtals har det varit kö på ÖFK:s kansli med folk som har velat köpa aktier. Intresset är fortsatt stort och tack vare stödet från allmänheten kan föreningen fortsätta att bjuda på toppfotboll i Allsvenskan 2020. 

Aktieförsäljningen förlängs till 25 april 2020.

Så här kan du göra för att köpa aktier i ÖFK!

Här kan du köpa säsongskort för våra matcher i Allsvenskan 2020.

Dela artikel