ÖFK har samlat in 20 miljoner – nu fortsätter vi att sälja aktier

Tidigt i höstas satte Östersunds FK upp ett mål att få in 20 miljoner kronor i externt kapitaltillskott för att klara ekonomin. Nu är det målet nått.

-Vi är enormt tacksamma för allt stöd som vi har fått, nu fortsätter arbetet med att få in mer kapital till föreningen och att säkra ekonomin för framtiden, säger Lennart Ivarsson, VD i ÖFK.

Det senaste tillskottet i ekonomin var sex miljoner kronor i externt kapital som kom in till ÖFK:s konto i fredags. Nu har ÖFK samlat in 20 miljoner kronor sedan i höstas.

-Det är många som har jobbat hårt för att få in dessa pengar till föreningen. Vi är mycket tacksamma för alla som nu har stöttat oss på olika sätt men vi tänker inte ge oss bara för att vi har nått målsättningen, säger Lennart Ivarsson, VD i ÖFK. 

Vi uppmanar nu alla som vill fortsätta att uppleva elitfotboll i Jämtland att fortsätta att stödja ÖFK, exempelvis att köpa aktier eller att köpa säsongskort. Varje krona som ÖFK får in räknas och bidrar till att ÖFK kan fortsätta att spela i Allsvenskan och att vi får ett slagkraftigt lag.

Här kan du gå in och köpa aktier i ÖFK!

Här kan du köpa säsongskort för Allsvenskan 2020 för ÖFK:s hemmamatcher!

Dela artikel